Japsistarat > Japsistarat yleistä keskustelua

Tästä kaikki alkoi...

<< < (2/4) > >>

Kimmo Syrjä:
Paluumatka on edennyt jo näin pitkälle.
Ensimmäinen GT alkaa olla kohta tulille valmis.
Tämä hopeinen on ns. ylijäämäosista kasattu vm. -74 loppuvuoden malli.
Paljon kuraa löytyi sekalaisten käyttäjien ja kyläseppien tekemistä "Pielavetisistä" korjauksista. Tällä oli ajettu aikansa seosbensalla ja jälki oli sen mukaista, kampiakselin toinen pää oli saanut voitelun vaihdelaatikosta, loput oli komeasti ruosteessa

Se oikea alkuvuoden -74 malli valmistuu joskus (toivottavasti)
(Liitekuva taitaa näkyä vain sisäänkirjautuneille)

Antero Viitala:
Hyvältä näyttää. Perin on mukavaa se että jossain piikkejä harrastetaan noinkin intensiivisesti. Etenkin sillä teidän suunnallanne ja varsin upein lopputuloksin, se kyllä taannoisesta Moto1:n jutusta kävi ilmi. Meilläpäin ei aikoinaan niin varakkaita ollut, että tuollaisia -74-mallin GT 125:ia olisi näkynyt, kesällä -75 uusi sen vuoden malli kylille ilmestyi ja olihan minullakin yksi samaa vuosimallia vuosina -83-84, tuli vaihtokaupassa, mutta muutama ajokerta riitti, olihan se vähän nuhaisen tuntuinen verrattuna 750-kuutioiseen Hondaan. Silloinen Bike Center Vaasasta otti sen myyntirivistöönsä ja möi eteenpäin. Meniköhän se jonnekin Munsalaan, muistelisin niin. Mutta joo, kokeillaanpa saisiko tänne sellaista kuvaa, mistä kaiken PITI alkaa, vaan toisin kävi. No, jo heti 22 vuoden kuluttua asia korjattiin. Taas kerran itse itseäni toistaen, siitä lähistöltäsi löytyy huomattavasti mallikkaampi esimerkki aiheesta.

Nettisamurai:
Kimmo. Jos tarvitset "lisää" GT125 Susnaa, Kääpiöautoyhdistyksen tallissa Järvenpäässä lojuu yksi projektikuntoinen. Osat suht koht tallella. Kullankeltainen. Lähtee varmasti halvalla ja paperitkin saattaa löytyä. Mun vanha peli. Tunnen nykyisen omistajan. Ei ole ajettu vuosi(kymmeniin).
Kääpiöiden tallipäällikön kautta päässee katsomaan laitetta > Vesa Harmoinen http://www.avantev.fi/yhteystiedot.htm

Kimmo Syrjä:
Kiitos vinkistä, mutta alkaa olla kasassa lähes kaikki tarpeellinen. Puuttuu vain pikku osia ja tarrroja yms. , mitä ei projektikuntoisista tahdo löytyä. Toisekseen, minut on asetettu hankintakieltoon rouvan puolesta (minusta osoittaa kyllä näin meidän kesken lapsellista asennetta...). Uusia pyöriä ei saa ostaa, ennen kuin jotakin on tallista lähtenyt!
Jos näin Gold Wingin juhlavuoden kunniaksi saisi myytyä Winkulan pois, laittaisin viimein sen matkaenduron...

En tosiaan tiedä, mistä johtuu meidän paikkakunnan kohtuullinen piikki-harrastajien määrä. Mukava kuitenkin saada vertaistukea lähes naapurista! Samoin rima asettuu itselläkin aika korkealle, kun käy RD:tä tai AS3:ta katsomassa...
Se että aikoinaan tuli GT:llä ura aloitettua, oli kyllä ihan sattuman sanelemaa (samoin kuin moni muukin asia vaelluksessani)
Pelikaveri oli jakanut postia pienen ikänsä keräten rahaa piikin ostoon. Sai sen hankittua ja totesi kesän jälkeen, ettei homma ollutkaan sellaista kuin kuvitteli. Itse olin haaveillut Suzukin TS-mallista, mutta eihän sellaisia meilläpäin ollut myynnissä, eikä ollut muuten rahaakaan. Kun tuo kaverin GT tuli sitten talvella 3 tkm ajettuna myyntiin, heräsi mielenkiinto. Sattuneesta syystä johtuen, jouduin jättämään lukion ekan kesken, olin sitten töissä ja sain isän avustuksella hankittua tuon GT:n muutama kuukausi ennen kuin täytin 17.
Lukion aloitin syksyllä uudelleen, samoin kuin jatkoin kaikkien liikenevien rahojen syytämisen pyörien vaihtoon. Aikaa leimasi jatkuva pers'aukisuus, jostain kuitenkin revittiin bensarahat kasaan, kun kilometrejä tuli kuitenkin 10 - 18 tkm / vuosi

Antero Viitala:
Joo kyllä, naulan kantaan Kimmo, varsinkin tuo sen aikainen jatkuva persaukisuus. Vaikka on koko ikänsä saanut pilipalipalkalla terveyttään tärvätä, niin nykyään sentään pärjää tilinvälistä toiseen eikä tarvitse kottia käydä enää pyytelemässä. Tosin sekin oli aikoinaan hupia, kun palkanlaskija oli aina sen näköinen kuin omistaan antaisi. Meillä on vähän toisin kuin teillä tuon kalustoasian suhteen, osa pyöristä on ehdottomassa myyntikiellossa. Mutta mitenkään kenenkään vaimoväen mielipiteisiin puuttumatta, muistuttaisin siitä tosiasiasta jonka Onnenpäivien Fonzie joskus ilmoille latasi valmentaessaan Ritchietä tälleille;"...nainen ei ole aito ihminen...", joten se on hyvä pitää mielessä, kun niitten kanssa on kuitenkin mukavaa pysyä väleissä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta