Kirjoittaja Aihe: Jäsentiedote Syyskuu 2012  (Luettu 3249 kertaa)

Nettisamurai

 • Administrator
 • Full Member
 • *****
 • Viestejä: 159
  • SaarnoCom
Jäsentiedote Syyskuu 2012
« : 05 Syyskuu 2012, 10:20 »

Hyvä Japsistara
 
Olet kevään ja kesän aikana saanut kuulla ja lukea Veteraanimoottoripyöräklubin Johtokunnan päätöksestä lakkauttaa VMPK:n piirissä toimineet alakerhot ja sulauttaa niiden toiminta aluekerhoihin.
Haltialan kokoontumisajoissa, netissä käydyistä keskusteluista ja erityisesti Staratreffeillä Kouvolassa saadun selkeän palautteen perusteella Japsistarat ovat kuitenkin päättäneet jatkaa toimintaansa itsenäisenä kerhona VMPK:n järjestörakenteen ulkopuolella. Japsistarat ry:n rekisteröintipaperit jätettiin PRH:n kirjaamoon kesäkuussa ja päätöstä Yhdistysrekisteristä odotetaan syyskuun aikana. Starana sinun ei tarvitse tässä vaiheessa tehdä vielä mitään muuta sillä Japsistarat ry ei ole mikään uusi yhdistys vaan kyseessä on aiemmin rekisteröimättömänä yhdistyksenä toimineen VMPK:n alakerhon muuttuminen rekisteröidyksi yhdistykseksi. Tulette kaikki saamaan kutsun ry:n järjestäytymiskokoukseen, jossa valitaan yhdistyksen luottamushenkilöt ja päätetään mm. jäsenmaksu, jonka maksulla Tammikuussa lopullisesti vahvistat jäsenyytesi Japsistarat ry:ssä. Ehkä merkittävin uudistus on että Jäsenyys Japsistaroissa ei enää edellytä jäsenyyttä VMPK:ssa, joskaan mitään estettä jäsenyytesi jatkumiselle myös VMPK:ssa ei tietenkään ole.
Japsistarat torjuivat keväällä myös Johtokunnan vaatimuksen omaisuutemme luovuttamisesta VMPK:lle. Asiassa on sittemmin saavutettu sopuratkaisu. Johtokunta on päätti yksinkertaisesti lahjoittaa Japsistarat alakerhon omaisuuden Japsistarat ry:lle, jonka lahjoituksen otamme kiitollisuudella vastaan enempien kiistojen välttämiseksi.

 
Tapahtumia
Starojen tärkein syystapahtuma Rompetori Havis-hallissa pidetään jo neljättä kertaa lauantaina 22.09. klo 8-15 paikkana Koivukylänväylä 22, Vantaa. Myyntipaikat ovat olleet kysyttyjä tapahtuman saavutettua jo perinteisen aseman pääkaupunkiseudun niukassa rompetoritarjonnassa. Hallin melkein 70 myyntipaikkaa on jo kaikki varattu ja pihallekin on tulossa vielä kymmenkunta myyjää lisää, jotka eivät halliin mahtuneet. Tervetuloa joukolla mukaan - vaikka kauempaakin - tekemään mielenkiintoisia löytöjä talvi-iltojen ratoksi. Starakortilla kahvi + munkki ilmaiseksi Kehä-Kessan satellittikahviosta Havis Hallilla.
Lisätietoja ja ajo-ohjeet
http://www.japsistarat.fi/havis_2012.html
 
Kaikki hauska päättyy aikanaan
Ajokausi päätetään kunnon bileillä Haltialan tilalla keskiviikkona 26.09. klo 18.00 alkaen. Tarjolla kahvia, munkkeja sekä muuta murkinaa että elävää musiikkia. Kurvaa paikalle ja ota vaikka vaimokin mukaan, kaikki ovat tervetulleit
a Starojen tapahtumiin.
Wanhan Pehtoorin kotisivut (ajo-ohjeet)
http://www.wanhapehtoori.com/
 
Pidä pyörä pystyssä ja nähdään Havis Rompetorilla ja Haltialassa !
 
Tuomas Kurittu
Kerhosihteeri

 
Älä vastaa tähän viestiin. Viesti on lähetetty Japsistarat ry jäsenrekisteriohjelmasta, ei luonnollisen henkilön sähköpostista.
 
Viestin vastaanottajien sähköpostiosoitteet on saatu Japsistarat ry jäseneksi liittyneiden osoitetiedoista sekä VMPK alakerho Japsistarojen jäsenistön rekisteritiedoista, VMPK jäsenrekisteristä.
 
Japsistarat ry tulee panostamaan sähköiseen tiedottamiseen, jonka vuoksi on tärkeätä että yhteystietosi ovat ajantasalla. Tulemme lähettämään kaikille lähipäivinä sähköpostilla salasanat jäsenrekisteriimme. Mikäli haluat, voi käydä myös itse noutamassa salasanan tämän sivun kautta https://www.tietokannat.info/flomembers/japsistarat/?reset=pswd kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi.
 
Mikäli et halua jatkossa tällaista jäsenkirjettä tai muuta viestintää Japsistaroilta sähköpostiisi, ilmoita asiasta nettisamurai@japsistarat.fi
Mikäli et halua jatkaa jäsenyyttäsi Japsistarat ry:ssä, voit lopettaa jäsenyytesi sähköpostilla nettisamurai@japsistarat.fi
 
Kotisivut http://www.japsistarat.fi
Keskusteluforum http://www.japsistarat.fi/js_forum/index.php
Yhteystiedot http://www.japsistarat.fi/yhteystiedot.html

Nettisamurai

 • Administrator
 • Full Member
 • *****
 • Viestejä: 159
  • SaarnoCom
Vs: Jäsentiedote Syyskuu 2012
« Vastaus #1 : 07 Syyskuu 2012, 10:54 »
Jäsenrekisteripalvelun tarjoaja, FloMembers, toimitti pyynnöstämme kaikille jäsenille, joiden sähköposti on tiedossa, käyttäjätunnuksen ja kertakäyttösalasanan 6.9.2012
 
Mikäli et saanut sitä, voi syynä olla seuraavaa;
- Japsistarat ry jäsenrekisterissä oleva sähköpostiosoitteesi on virheellinen
- VMPK jäsenrekisterissä ei ole sähköpostiosoitettasi (olemme tuoneet jäsentietomme sieltä)
- Sinulla ei ole sähköpostia tai et käytä nettiä lainkaan
 
Rekisterissämme on vajaa neljäsataa jäsentä, joiden sähköpostiosoite ei ole tiedossamme. Jos haluat saattaa sen tietoomme ja näin päästä itse päivittämään jäsentietojasi sekä pääset mukaan kerhon sähköiseen tiedottamiseen, ole hyvä ja lähetä tiedot osoitteella nettisamurai (ät) japsistarat.fi  Kiitos.
 
Japsistarat ry tulee lähettämään hyvin harvoin perinteistä kirjepostia, mutta voit aina lukea ajankohtaiset tapahtumamme ja kerhotiedotteemme nettisivuiltamme www.japsistarat.fi josta pääset myös tänne forumille sekä facebook-ryhmäämme.