Kirjoittaja Aihe: Honda Cb750K moottorihuolia  (Luettu 59 kertaa)

Jukka Siivonen

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 1
Honda Cb750K moottorihuolia
« : 28 Tammikuu 2020, 09:54 »
Terve

Mulla olis 1980 mallinen cb750k,ihan siisti peli. Silloin kun ostin sen,niin siinä piti olla koneremppa tehty,mutta ei se koko aikana oo kauhean hyvin toiminut ja otettiin siitä kaverin kanssa kone irti,kun se käyntiongelmien lisäksi alkoi oikean reunimmaiseen pyttyyn(olisiko 4 pytty)  lykätä öljyä oikeen kunnolla. Silleen,että valuu pakoputkesta.
 Näyttäisi siltä,että se olisi joskus porattu ja männät laitettu,sekä kansi laitettu,mutta alakerta ei ole kyllä ollut varmaan ikinä auki. Ensiovetoketju on ihan löysä ja just siitä nelosen kiertokangesta kun kokeilee,niin tuntuu olevan väljää alapäässä. Olisi mielenkiintoista tietää,että johtuuko kyseinen ongelma tästä,vai mistä se öljy sinne tulee.
Kone on siis pois paikoiltaan,kansi irroitettu ja sylinteriryhmä,muuten on vielä kokonaan kasassa. Itse en omin nokkineni viitsi alkaa enempää availemaan ja ystäväni,joka on kyllä ihan ok tekemään pienempiä remppoja,ei oikein olisi innostunut jatkamaan pidemmälle.
Kiinnostaisi tietää,että mikä vika saattaisi olla ja mitä tuollaiseen koneeseen mahtaisi remontti tulla maksamaan,jos ei tarttis mäntiä uusia? Ja jos jollain olis vaikka ehjä kone tuollaiseen,niin olisin kiinnostunut myös sellaisesta vaihtoehdosta,että vaihtais koko koneen sitten.