Japsistarat > Japsistarojen tulevaisuus

Jäsenkysely tulevaa toimintaa varten

(1/1)

Nettisamurai:
Japsistarojen nettisivut uudistettiin vuonna 2007. Tuutti-sivut ja Starakorttikumppanit esiteltiin 2009. Japaninmatkakertomus ja Hall of Starat toteutettiin 2012. Pienimuotoinen Android-applikaatiokin syntyi jossain vaiheessa ja Motoristiystävälliset mestat laitettiin Googlen kartalle. Kerhomme kotisivujen osalta uudistustarve on päälimmäisenä. Sekä itse sivut ja tekniikka jolla ne luotiin, on jo aikaa sitten vanhentunut. Nykytrendin mukaan sivujen tulisi taipua mitä erilaisimmille päätelaitteille skaalautuen kunkin laitteen näyttökoon mukaisesti. Vuosien varrella japsistarat.fi sivustoon on tullut tuotettua kohtuullisen paljon sisältöä, joka ei niin vain siirry täysin uuteen ympäristöön. Siksipä onkin hyvä hetki pysähtyä miettimään ja tiedustelemaan teiltä, arvoisat jäsenet, millaisia palveluja ylipäätään haluaisitte kerhomme puitteissa tarjottavan.

Kanna kortesi kekoon ja osallistu kyselyymme nimettömänä http://www.japsistarat.fi/hallofstarat/jasenkysely.htm.

V65 Magna:
Ehdotetut ajatukset ovat varmasti paikallaan. Olen juuri toteuttamassa vastaavat uudistukset Kauniaisten paikallislehden kohdalla.
Itselläni tosin on ja pysyy 8 vuotta vanha älytön kännykkä SonyEricsson; siinäkin kuitenkin email, internet ja kaksi kameraa, mutta paino vain 72 grammaa!
Olavi Tupamäki
Honda V65 Magna

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta