Japsistarat > Osto, myynti, vaihto

Ilimam´muuta Kawalla.

(1/2) > >>

Antero Viitala:
"Kawalla"-jaarittelutrilogian kolmas ja samalla päätösosa on ilmestynyt, uutiskirje aiheesta näkyy tuolla etusivulla. Hätäisimmille sitä on tarjolla tänään 23.10. illalla Haltialassa tai muulloinkin erikseen noudosta sovittaessa Vantaalla. Hintaa uutukaisella on 35 euroa suoraan Jurvan Kynäilijältä ostettuna. Postituksen lisäkulut 3 euroa. Kirjaa voi tiedustella täällä yv:llä, puhelimitse 040-8448552 tai sp antero.viitala(at)tikkurila.com. Myynnissä myös Forssan rompepäivillä 2.11., myyntipaikka 31. Paljon myötähäpeän elämisen hetkiä luvassa.

Aiheeseen voi tutustua myös http://www.mediapinta.fi/sivu/isbn/978-952-235-747-2

Terv. AV

Kimmo Syrjä:
Hieno homma, Antero!
Pitääpä esittää isänpäivälahjatoivomus...

xs2jammu:
Hieno juttu että olet saanut trilogian päätökseen, nyt sitten kohti uusia haasteita ja teet vaikkapa kirjan 125cc kevareista.

Forssassa nährähän.

Pena

Antero Viitala:
Joo, nähärähän vain. Toivottavasti saan itsestäni sen verran irti talven mittaa että niitä Jytäri-jorinoita saisin vihdoinkin Penalle toimitettua, XS-2-perinnekeruun merkeissä. -80-luvun alussahan siitäkin kokemuksia kertyi, ei tosin omasta.

tujapit:
"Tulikko Kawalla" sattui viime viikolla Pasilan kirjastossa silmään. Lainasin ja luin puolessa viikossa. Todella mukavat lukutuokiot siitä tekstistä sain, paljon kiitosta vaan. Innostuin tuosta sitten niinkin paljon että kirjoitin aiheesta kymmenisen sivua omaa -70 luvun alun historiaani, ja lopulta päädyin tänne Japsistara foorumille uudeksi jäseneksi. Saapas nähdä että saanko tarinoitani milloinkaan paperille. On se sen verran rankkaa se kirjoittaminen. Ajelu ja pyörien rassaus on tekniikan miehelle helpompaa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta