Japsistara Forum

Museotarkastus => Museoajoneuvokeskustelu => Aiheen aloitti: Antero Viitala - 11 Tammikuu 2013, 12:10

Otsikko: Museo-ja rekisteröintikatsastus mp:lle pk-seudulla?
Kirjoitti: Antero Viitala - 11 Tammikuu 2013, 12:10
Koetin tuossa lueskella eri katsastusasemien nettisivuja, mutta huonosti selvisi, missä kaikkialla sitä tehtäisiin, puhumattakaan nyt siitä että mitään hintatietoja asiasta olisi ollut. Asia tullee ajankohtaiseksi keväämmällä, mutta olisihan se hidasjärkisen vähitellen ruvettava ainakin asennoitumaan ko. toimenpiteeseen. Onkos kenelläkään mitään parempaa tietoa tai hiljattaista kokemusta asiasta ja onko hinnoissa eroa eri asemien välillä? Pari pyörää taannoisina vuosina olen tuossa edesmenneessä Tikkurilan A-katsastuksessa käyttänyt, (halpaa se ei ainakaan siellä ollut, jotenkin tuntui että pelkät katsastusmaksut ylittivät pyörän käyvän arvon), mutta asema ei ole enää toiminnassa, joten jonnekin muualle tästä on suunnistettava.
Otsikko: Vs: Museo-ja rekisteröintikatsastus mp:lle pk-seudulla?
Kirjoitti: ksirkia - 12 Tammikuu 2013, 11:35
Ainakin jäsen Esa H:n mukaan Itäväylän A- katsastuksessa on motoristiystävällinen palvelu näiltä osin. Itse viime kesänä katsastutin Hoo Tvoon Lohjan A- katsastuksessa. Tutuja kavereita, joten homma hoitui OK. Hintaa en tarkkaan muista, mutta kyllä se yhteensä varmaan yli 100€ oli. Siis rekisteröinti- ja museokatsastus yhteensä.
Otsikko: Vs: Museo-ja rekisteröintikatsastus mp:lle pk-seudulla?
Kirjoitti: tapsa - 17 Tammikuu 2013, 08:25
Terve. En tiedä pk-seudusta erikseen, mutta käsitykseni mukaan kaikki jotka yleensä ovat katsastusasemia myös tekevät museohyväksynnän museoajoneuvotarkastajan lausunnon perusteella. Tapio
Otsikko: Vs: Museo-ja rekisteröintikatsastus mp:lle pk-seudulla?
Kirjoitti: jomi - 19 Tammikuu 2013, 15:47
Rekisteröintikatsastuksen hintahaitari on todella kirjava 125,- - 250,- A-katastus laskuttaa vielä per. alkava tunti. Itse olen käyttänyt Tattarisuon autokatsastusta maahantuotujen ajoneuvojen osalta ja Hakkilassa olevaa katsastusasemaa. Kannattaa surffata ja kysellä hintoja.