Japsistara Forum

Japsistarat => Jäsentiedotteet => Aiheen aloitti: Nettisamurai - 16 Marraskuu 2015, 13:32

Otsikko: Japsistarojen kirjastoa viedään verkkoon
Kirjoitti: Nettisamurai - 16 Marraskuu 2015, 13:32
Harjoittelemme kirjaston verkkopalvelun käyttöönottoa. Tällä hetkellä olemme saaneet kaikki nimikkeet, joita on 2195 kappaletta, vietyä kantaan. Lainaaminen on nyt myös mahdollista. Olemme liittäneet 764 jäsenen tiedot kirjastoon. Kokonaisjäsenmäärämme ollessa lähes 1100 jäsentä, puuttuu lopuilta voimassaoleva sähköpostiosoite. Kirjastosta lainaaminen ei ole mahdollista ilman lainaajatietoihin kirjattua sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa.

Kirjasto verkossa tarjoaa mahdollisuuden hakea nopeasti vaikkapa "GSX" hakusanalla tuoden tarjolle kirjat, esitteet, korjauskirjat, huolto-oppaat, varaosakirjat, videot, koeajolehdet yms. hallussamme olevat artikkelit. Kirjat ovat painotuotteita ja niitä lainataan jäsenille toimituskulukorvausta vastaan. Tarkemmat kirjaston käyttösäännöt löydät täältä http://www.japsistarat.fi/kirjasto.html

Voit kokeilla hakua tästä https://starakirjasto.librarika.com/search

Kirjastoon kirjautuminen

Kirjastosta on lähetetty 764 jäsenelle kutsu. Kutsussa olevan linkin kautta pääsette lainaamaan. Pahoittelemme että kirjaston viesti on englannin kielinen, emmekä voineet liittää sen mukaan suomenkielistä saatetta (ilmaisissa verkkopalveluissa kun on aina rajoitteensa).
Viesti näyttää seuraavanlaiselta:

Librarika ILS

Join "Japsistarat kirjasto" at Librarika

Hey Sukunimi Etunimi,

 You have been officially invited to join our library. By joining the library, you will be able to access our library catalog online, send bookings requests, loan books and do other activities that is made available only to our members. Hope you will enjoy your journey with us.

 Please click on the following link to join now:

 https://starakirjasto.librarika.com/members/join/ jota seuraa numerosarja

 If you got this email by mistake, or you do not intend to join, please simply ignore this message.

 Cheers,

 Japsistarat kirjasto
 https://starakirjasto.librarika.com/

Suomeksi tuossa viestissä sanotaan että sinut on kutsuttu liittymään Japsistarat ry kirjaston lainaajaksi. Pääset kirjastoon käsiksi verkon kautta ja voit hakea sekä selata kirjastossa olevia nimikkeitä. Voit myös varata järjestelmän kautta. Viestissä olevaa linkkiä klikkaamalla pääset sisälle ja voit muuttaa omissa tiedoissasi salasanan haluamaksesi.

Mikäli et ole saanut kutsua, voi syynä olla seuraavaa: